به گزارش خبرگزاری فارس، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در نخستین همایش تهیه و کنترل رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در بین کشورهای منطقه و جهان اسلام با داشتن حدود 50 سال تجربه در دانش و فناوری هستهای از تواناییهای علمی و امکانات بسیار بیشتری برای تولید رادیو ایزوتوپ برخوردار است.
وی اضافه کرد: تصمیم ما بر این است که با راهاندازی رآکتورهای متعددی در شمال، جنوب، شرق و غرب کشور برای تولید رادیو داروها برای فروش و صادرات این داروها به کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی که بسیار به آنها نیازمندند و در مضیقه هستند کمک کنیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی به وجود 3 هزار مرکز پزشکی و 2 هزار مرکز صنعتی که با داروها و محصولات هستهای فعالیت می کنند اشاره کرد و گفت: اثرگذاری و فعالیت انرژی اتمی در عرصه صنعت، کشاورزی و پزشکی روز به روز در حال افزایش است و ما باید کاری کنیم تا مردم از این خدمات انرژی اتمی با خبر بشوند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، صالحی افزود: در مقابل سیاست دو پهلوی فشار و گفتوگویی که کشورهای غربی و آنها که خیرخواه ایران نیستند به کار گرفتهاند ما نیز راهبردی دو گانه را در پیش رو داریم.
وی این راهبرد را در قدم اول گفتوگو از سر صدق و در قدم دوم پیشبرد تحولات هستهای برای مقابله با فشارهای مخاصمان دانست.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در عرصه کاربردهای پزشکی هستهای در کشور روز به روز بر تولید انواع رادیو داروها افزوده میشود، اضافه کرد: بر اساس قرارداد ملی به نام طرح ملی رادیوداروها که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شده قرار است 20 فقره رادیو دارو در ایران تولید شود.